Syksyn avaus: Vuoden Liikemiehen palkitsemisjuhlawebinaari

esko aho_7

• maanantai | 21.9.2020
  • Pidetään webinaarina verkossa. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi. Osallistumislinkin webinaariin saat viimeistään tapahtuma-aamuna sähköpostiisi. Lähetys alkaa klo 16:30 testikuvalla.

Suomen Liikemies-Yhdistyksen syyskausi käynnistyy juhlavasti, kun julkistamme Vuoden Liikemiehen perinteiseen tapaan yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Kauppalehden kanssa. Vuoden Liikemies valitaan nyt 40. kerran.

Ilmoittautuminen tapahtumaan lomakkeen kautta on sulkeutunut, mutta pääset seuraamaan Vuoden Liikemies 2020 tapahtumaa tästä linkistä https://youtu.be/0FLDr-Ph8zw

Voit testata tekniikkaa ma 21.9.2020 klo 16:30 alkaen. Webinaarilähetys alkaa klo 17.

Tilaisuudessa palkitaan myös kaksi ansioitunutta Aalto-yliopiston opiskelijaa.

Juhlapuheen webinaarissa pitää hallituksen puheenjohtaja ja entinen pääministeri Esko Aho. Puheen teemana on johtamisen haasteet kriisiaikoina.

Webinaarin juontaa Suomen Liikemiesyhdistyksen puheenjohtaja Antti Seppinen.

Tervetuloa!

SLY_Logo_smallAalto_FI_21_BLACK_2_OriginalKauppalehti