SLY 125-vuotisjuhlagaala 20.11.2021

SLY_logo - juhlalogo 2021

• lauantai | 20.11.2021
  • Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Pyöreä Sali, Kalastajatorpantie 1 00330 Helsinki

Suomen Liikemies-Yhdistys kutsuu jäsenensä ja pääyhteistyökumppaninsa 125-vuotisjuhlaansa lauantaina 20.11.2021 klo 17 Kalastajatorpalle. Virallinen ohjelma alkaa klo 18, mutta vieraat ovat tervetulleita jo klo 17 lähtien. Ennen virallista ohjelmaa valokuvausseinä ja juontajan musisointia.

avec

Pukukoodi
Tumma puku

Ilmoittautumisen jälkeen saatte vahvistuksen ja laskun sähköpostiinne.

SLYn jäsen ilmoittaudu tästä

SLYn kutsuvieras ilmoittaudu tästä

Illalliskortti

Ilmoittautuessa 20.9. mennessä illalliskortin hinta on 60 € ja sen jälkeen 1.11 mennessä 80 €. Hinnat per henkilö. Hintaan sisältyy gaalaohjelma, ruokailu ja ruokajuomat. Tilaisuuden peruuntuessa illalliskortin hinta palautetaan täysimääräisenä.

Majoitus
Kalastajatorpan huoneet ovat varattavissa erikoishintaan osoitteessa
www.hilton.com varaustunnuksella SMRF15. Koodi laitetaan Special Rates –kohdan Group Code –kohtaan.

Puhallinorkesteri
Jääkärimarssi
Tervetulopuhe
Sounds from OneViolin
Juhlapuhe: Matti Alahuhta
Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön kirjallinen tervehdys
Päätöspuhe
Kahvi & avec
Sami Saari

Paahdettua palsternakkakeittoa

Wolfberger Crémant d’Alsace Brut

Rapumurekkeella täytettyä kuhafileetä ja
rapukastiketta

Chateau Timberlay Blanc Robert Giraurd,
Bordeaux

Omena-mantelifrangipane, suolakinuskia ja vaniljamoussea

Heaven on Earth BIO Stellar Winery, W.O. Western Cape, South Africa

Alahuhta Kuva 2_0919Bio Matti Alahuhta

Matti Alahuhta on toiminut KONEen toimitusjohtajana 2005-2014 ja sitä ennen pitkään eri johtotehtävissä Nokialla. Tällä hetkellä hän on DevCo Partnersin hallituksen puheenjohtaja ja KONEen sekä AB Volvon hallitusten jäsen. Aiemmin hän on toiminut myös ABB:n, Metso Outotecin, UPM:n ja British Telecomin hallituksissa.

Alahuhta on ollut myös Aalto-yliopiston, sveitsiläisen International Institute for Management Developmentin (IMD) ja Elinkeinoelämän Keskusliiton puheenjohtajana.

Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori ja hänet tunnetaan yritysten jatkuvan uudistamisen puolestapuhujana. KONEen tj-aikanaan hänet valittiin toistuvasti Suomen arvostetuimmaksi Yritysjohtajaksi.

Lisätietietoja
Toiminnanjohtaja