Lokakuun kuukausikokous 14.10.2019

• Helsingin Suomalainen Klubi, Kansakoulukuja 3, 5 krs., 00100 Helsinki

Tervetuloa lokakuun kuukausikokoukseen.

Ilmoittaudu tästä

Lokakuun kuukausitapaamisessa puhujavieraana EXIT -kirjassa tarinansa läpikäyvä HopLopin perustaja Tomi Pulkki. Tomi perusti sisähuvipuisto HopLopin yhdessä puolisonsa ja toisen pariskunnan kanssa vuonna 2006. Halki Suomen ja nyt myös Saksaan levittäytyneestä HopLopista on tullut puhekielessä jo lähes synonyymi perheiden yhteiselle vapaa-ajalle. Pääomasijoitusyhtiö Intera Partners osti yhtiön vuonna 2015. Pulkki jäi myös muista rooleista HopLopin johdossa ja suuntaa uuteen.

Exit -kirja sisältää 15 inspiroivaa tositarinaa suomalaisista yrittäjistä, jotka loivat menestyksen tyhjästä. Tilaa EXIT-kirja nyt etukoodilla LIIKEMIESYHDISTYS, joka on voimassa toistaiseksi ja rajattuun määrään kirjoja. Kirjan saa tilattua täältä ->> www.leap.fi/exit

Mukaan mahtuu ensimmäiset 80 ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset viimeistään ke 09.10.2019 klo 10.

Lämpimästi tervetuloa!

EXIT