TILAISUUS ON TÄYNNÄ – Helmikuun kuukausikokous ja yritysvierailu Kyrö Distillery Company

mikko-koskinen-kyro-distillery_s1800x0_q80_noupscale

Tapahtuman tiedot

  • tiistai | 12.2.2019
  • 17:30 - 19:30
  • Pursimiehenkatu 29-31 F, Helsinki (sisäänkäynti sijaitsee sisäpihalla, ovi F, siitä hissillä 4krs)

Tilaisuus on ollut suosittu ja on täynnä! Muistathan perua osallistumisesi, jos et pääse paikalle, niin paikka vapautuu jonotuslistalaiselle. Kiitos!

***

Tervetuloa tutustumaan maailmanmaineeseen kohonneen Kyrö Distilleryn tarinaan. Saunassa 2012 alkunsa saanut idea lihallistui Isonkyrön osuusmeijeriin, jossa pannut ovat porisseet 2014 lähtien. Tislaamon tunnetuin tuote lienee parhaan G&T gin-palkinnon voittanut Napue, jonka suosio tyhjensi Joensuun drinkin koristeena käytetystä rosmariinista ja singautti yrityksen kasvuun. Tislaamo vie tuotteitaan 30 maahan ja avaa kesällä uuden viskitislaamon Isoonkyröön.

Meitä isännöi Kyrö Helsingin myyntikonttorilla Vuoden markkinointihenkisin insinööri (2017) Mikko Koskinen.

Paikan päällä kokki tarjoilemassa gourmet-hodareita sekä luonnollisesti cocktaileja sekä uskomaton kasvutarina.

Mukaan mahtuu ensimmäiset 50 ilmoittautunutta. Huomaathan, että tapahtuma on poikkeuksellisesti tiistaina. Ilmoittautumiset to 07.02.2019 klo 18 mennessä. Muistathan perua ajoissa, jos et pääse paikalle, niin paikka vapautuu mahdolliselle jonotuslistalaiselle.

Saapuminen

Parkkipaikkoja on rajoitetusti katujen varsilla, mutta tislaamovierailuille kannattaakin tulla julkisilla. Raitiovaunulla nro 1 pääsee lähimmäksi, tulee melkeinpä oven eteen. Myös raitiovaunu 3 tulee lähelle. Samoin Bussit nro 14 ja 18. Henry Fordin kadulla on lähin suurempi parkkipaikka, sieltä varattava aikaa kävelyyn.

Lämpimästi tervetuloa!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail