Helmikuun 2020 kuukausikokous

Jaana_Tuominen_003_web

• maanantai | 10.2.2020
  • Helsingin Suomalainen Klubi, Kansakoulukuja 3, 5 krs., 00100 Helsinki

Helmikuun kuukausikokouksen puhujana on Fiskars Groupin toimitusjohtaja Jaana Tuominen.

Lisätietoja tapahtumasta tulee myöhemmin.

Bio Jaana Tuominen

Jaana Tuominen on ollut Fiskars Groupin toimitusjohtaja vuodesta 2017. Hän siirtyi Fiskarsille Paulig Oy:n konserni- ja toimitusjohtajan tehtävästä. Tätä ennen hän toimi GE Healthcarella kansainvälisissä johtotehtävissä. Hän on myös Finnair Oyj:n hallituksen jäsen. Jaana arvostaa sekä ihmisissä että organisaatioissa kykyä ja rohkeutta uudistua. Hän uskoo vahvasti arvopohjaiseen johtamiseen ja yhdessä tekemiseen. Kukaan ei ole niin hyvä, ettei olisi parempi hyvässä tiimissä.

Making the everyday extraordinary

Fiskars Group tekee arjesta ainutkertaista. Yhdessä brändiperheeseemme kuuluvien brändien kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood kanssa haluamme vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Tuotteitamme on saatavilla yli 100 maassa ja työllistämme noin 7 600 henkilöä yli 30 maassa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.fiskarsgroup.com.