Tapahtumat Seuraava tapahtuma
tuntia

Suomen Liikemies-Yhdistys lyhyesti

TOIMINNALLINEN TAVOITE

• Suomen Liikemies-Yhdistys ( SLY) on perinteitä arvostava moderni verkosto.
  • SLY tarjoaa jäsenilleen parhaan jäsenkokemuksen ja foorumin liike-elämässä tarvittavien tietojen päivittämiseen sekä itsensä kehittämiseen.

TOIMINTATAVAT

• SLY tarjoaa jäsenilleen kuukausikokouksissa suomalaisen elinkeinoelämän tunnettujen edustajien korkeatasoisia ja ajankohtaisia esityksiä.
  • Jäseniä aktivoidaan kuukausiesitysten pohjalta keskusteluun ja sosiaaliseen kanssakäymiseen.
  • SLY edistää Vuoden Liikemies -valinnalla tuloksellista, pitkäjänteistä, vastuullista sekä esimerkillistä johtamista suomalaisessa liike-elämässä ja yritystoiminnassa.

SLY:N JÄSENKOKEMUKSEN YDIN

Yhdistyksen tavoitteena on tarjota vertaansa vailla oleva verkosto aikaansa seuraaville ja liike-elämässä aktiivisille jäsenille tarkoituksena mahdollistaa jäsenten ammatillinen ja henkinen hyvinvointi. Yhdistys toteuttaa tätä tavoitetta perinteitään kunnioittaen panostaen tulevaisuuden parempiin toimintaedellytyksiin.