Vuosikokouspäätöksiä 2024

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 11.03.2024 Helsingin Suomalaisella Klubilla. Vuosikokouksessa päätettiin, että yhdistyksen hallituksen kokoonpano pysyy muuttumattomana eli kahdeksana henkilönä.

Hallituksen esityksestä vuosikokous valitsi kunniajäsenekseen Antti Seppisen. Antti Seppinen on pitkäaikaisella yhdistyksen hallitus- ja puheenjohtajatoiminnallaan sekä yhdistyksen talouden ja viestinnän kehittämisellä edistänyt merkittävällä tavalla yhdistyksen tarkoitusta ja näin ollen täyttää yhdistyksemme sääntöjen edellyttämät kriteerit kunniajäsenyydelle.

Hallituksessa jatkavat ei-erovuoroiset hallituksen jäsenet ovat Jouni Riuttanen, Minnaliisa Vehkala ja Reijo Karhulahti. Erovuorossa olevista hallituksen jäsenistä jatkavat Johanna Hallikainen, Ani Luostarinen ja Juha Einesalo. Anne Pollari ja Mikael Karring olivat erovuorossa, mutta eivät olleet käytettävissä hallitustyöhön. Uusina hallitukseen valittiin Marika Siniaalto ja Marko Lavikainen. Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Eira Vatanen.

Hallitus piti järjestäytymiskokouksen vuosikokouksen jälkeen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jouni Riuttanen. Hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimii Johanna Hallikainen ja toisena varapuheenjohtajana toimii Minnaliisa Vehkala. Hallitus päättää hallitusvastuut ja toimikunnat huhtikuun kokouksessaan.

Perinteiseen tapaan vuoden 2024 jäsenmaksut lähtevät jäsenistölle postitse huhti-toukokuussa ellei jäsenen kanssa ole sovittu muuta laskutuksesta. Vuosikokouksessa päätettiin, että maksut pysyvät muuttumattomina eikä liittymismaksua peritä. Jäsenten vuosimaksu on 85 euroa, kannatusmaksu 150 euroa ja vakinaisjäsenmaksu on 850 euroa. Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet, muistathan päivittää ne nyt lähettämällä sähköpostia info@liikemiesyhdistys.fi

Paljon onnea uudelle hallitukselle ja suuri kiitos Anne Pollarille ja Mikael Karringille hallitustyöstä.

Kuvassa: alhaalta vasemmalta Johanna Hallikainen, Jouni Riuttanen ja Minnaliisa Vehkala. Ylhäältä vasemmalta Marko Lavikainen, Ani Luostarinen, Marika Siniaalto, Eira Vatanen ja Juha Einesalo. Poissa kuvasta: Reijo Karhulahti.

Kuvassa: Toiminnanjohtaja Eira Vatanen ja puheenjohtaja Joni Riuttanen onnittelevat uutta kunniajäsentä Antti Seppistä (keskellä) vuosikokouksen puheenjohtajan ja kunniajäsenen Erkki Pärssisen johtaessa vuosikokousta.