Inspiroiva luento palvelumuotoilusta Molly Malonesissa

Lämpimästi tervetuloa oppimaan palvelumuotoilusta Jari Danielssonin johdolla rentoon pubiympäristöön.

Palvelumuotoilu – paljon melua tyhjästä vai konkreettisia keinoja liiketoiminnan kehittämiseen? 
Miksi asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittäminen on haastavaa?
Miten liiketoiminnan logiikka on muuttunut 2000-luvulla?
Mitä ratkaisuja palvelumuotoilu tuo näihin haasteisiin?
Mitä tehdä kun resurssit ovat rajalliset?

Bio Jari Danielsson

Jari Danielssonilla on vuonna 2004 perustetun designtoimisto Kuudennen toimitusjohtaja sekä yksi perustajista ja pääomistajista. Ennen Kuudennen perustamista hän toimi toimitusjohtajana Salomaa-yhtiöihin kuuluneessa G2 Helsingissä ja tätä ennen Unileverillä Nordic Brand Managerina. Kansainvälistä taloutta opiskelleen kauppatieteilijän orastava pankkiiriura vaihtui sattuman kautta markkinoinnin maailmaan ja nyt takana on jo yli 25 vuotta brändistrategioiden sekä käyttäjälähtöisen konseptikehityksen parissa. Jarin näkemyksen mukaan tulevaisuuden voittajat erilaistavat itsensä jo konseptin tasolla – avainsanoina merkityksellisyys, samaistuttavuus ja rohkeus.

”80% palvelumuotoilusta on Buranan korviketta – todelliset onnistumiset edellyttävän taudin syyn selvittämistä ja korjaamista, ei organisaation hetkellistä tuskan lievittämistä”

Kuudes – insight-driven design consultancy

Kuudes on asiakaslähtöisen strategian ja sitä tukevien konseptien suunnitteluun erikoistunut designtoimisto jolla on toimipisteet Helsingissä ja Tukholmassa. Yli 40 hengen poikkitieteellinen luova tiimimme koostuu insight-asiantuntijoista, strategeista, palvelumuotoilijoista, visuaalisista suunnittelijoista ux/ui-suunnittelijoista sekä sisustusarkkitehdeistä.

Perustimme Kuudennen vuonna 2004, koska halusimme rakentaa ihmisille aidosti merkityksellisiä konsepteja. Yli 500 projektia myöhemmin, työtämme ohjaa sama ajatus. Meihin luottavat niin alansa markkinajohtajat kuin rohkeat haastajat kuten esimerkiksi: Supercell, Kesko, Arla, Alko, VR, 3 Kaveria, Beanit, Puhdistamo, LähiTapiola, Helsingin kaupunki, Fortum, Fazer, Helsingin Yliopisto, Aalto-yliopisto ja Suomalainen Kirjakauppa. Lisätietoja meistä löydät www.kuudes.com