Suomen Liikemies-Yhdistyksen tavoitteet

TOIMINNALLINEN TAVOITE

• Suomen Liikemies-Yhdistys ( SLY) on perinteitä arvostava moderni verkosto.
  • SLY tarjoaa jäsenilleen monipuolisen foorumin liike-elämässä tarvittavien tietojen päivittämiseen sekä itsensä kehittämiseen.

YHTEISKUNNALLINEN TAVOITE

• SLY edistää liike-elämän ja yrittäjyyden yleisiä toimintaedellytyksiä Suomessa.
  • SLY kannustaa yrityksiä hallittuun kasvuun.
  • SLY pyrkii vaikuttamaan siihen, että yrittäjyyttä palkitaan verotuksellisin keinoin.
  • SLY tukee kestävään kehitykseen ja hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävää elinkeinopolitiikkaa.

TOIMINTATAVAT

• SLY tarjoaa jäsenilleen kuukausikokouksissa suomalaisen elinkeinoelämän tunnettujen edustajien korkeatasoisia ja ajankohtaisia esityksiä.
  • Jäseniä aktivoidaan kuukausiesitysten pohjalta keskusteluun ja sosiaaliseen kanssakäymiseen.
  • SLY tarjoaa jäsenistönsä käyttöön keskustelua, verkostoitumista ja palautetta varten oman sähköisen keskustelufoorumin.
  • SLY edistää Vuoden Liikemies -valinnalla tuloksellista, pitkäjänteistä, vastuullista sekä esimerkillistä johtamista suomalaisessa liike-elämässä ja yritystoiminnassa.