Tapahtumat Seuraava tapahtuma
päivää
tuntia

Taustatiedot:
 olen mentori olen mentoroitava toimin sekä mentorina että mentoroitavana

1. Tyytyväisyyteni mentorointitapaamisiin ja lopputulemaan (kouluarvosanat 4-10)

2. Mentoroinnissa saavutettiin mentoroitavan sille asettamat tavoitteet (5. täysin samaa mieltä 4. samaa mieltä 3. jokseenkin samaa mieltä 2. jokseenkin eri mieltä 1. täysin erimieltä)
 1 2 3 4 5

3. Mentorointiprosessin alussa tehtiin mentorointisopimus (kyllä, ei)
 kyllä ei

4. Kuinka monta kertaa tapasitte?

5. Mentoroinnille asetettiin projektin alussa tavoitteet (kyllä, ei)
 kyllä ei

6. Mentoroinnin tavoitteiden toteutumista seurattiin mittareiden avulla (Kyllä, ei)
 kyllä ei

7. Mentorointiprosessin puolivälissä teimme ”välitilinpäätöksen” ja arvioimme mentorointiprosessia (Kyllä, ei)
 kyllä ei

8. Opit ja fiiliset mentoroinnista - mitä sain tästä / mitä tämä antoi minulle. (Vapaa teksti)

9. Mitä olisin voinut tehdä toisin, jotta olisimme saaneet vielä enemmän irti. (Vapaa teksti)

10. Tyytyväisyyteni mentorointiprosessin johtamiseen kuten sisältöön, kokonaiskestoon, välitapaamisiin (kouluarvosanat 4-10)

11. Risut ja ruusut mentorointiohjelmalle + kuinka kehittäisin mentorointiohjelmaa (sisältö, fasiliteetit, kesto, välitapaamiset): (Vapaa teksti)

12. Oletko kiinnostunut mentoroinnista 2018?

Jos kyllä,
 Mentorina Mentoroitavana Molempina