Tapahtumat Seuraava tapahtuma
päivää
tuntia

Hallituksen tavoite

Kuluvan vuoden aikana hallitus on useaan otteeseen pohtinut Suomen Liikemies-Yhdistyksen toimintamuotoja. Yhdistyksen tarkoitus on sinänsä selkeästi määritelty. Sääntöjen hieman juhlavan määritelmän mukaan tehtävänä on jäsenten ”henkisen ja aineellisen edistyksen harrastaminen”. Mietittävänä on nyt ollut, miten tämä toteutuu käytännön toiminnassa.

Hallitus on lähtenyt siitä, että jäsenistö pitää korkealuokkaisen esitelmätarjonnan ylläpitämistä ensiarvoisen tärkeänä. Aiheiden ajankohtaisuuteen kiinnitetään jatkossa erityistä huomiota, ja tilaisuudet järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös debatti-muotoisina. Yritysvierailujen ja muiden erityisohjelmien avulla syvennetään jäsenten tietoja liiketoiminnan luonteesta ja sen muutostrendeistä eri toimialoilla.